Topmenu

Arthur Westerkamp - zang en gitaar

 

Arthur zorgt voor veel energie in de band. Hij weet met name Nederlandse nummers goed te brengen en maakt van ieder nummer een feest. In zijn studententijd heeft hij in diverse bandjes gespeeld en op de planken gestaan. Arthur's grootste passie ligt toch wel in het nederlandstalig genre, zoals de nederpop uit de 80-er jaren van Doe Maar, De Dijk, Toontje Lager enz...maar ook bij nummers van deze tijd. Met veel enthousiasme zet hij zijn geluid in volle overtuiging neer. Als frontman van de band laat hij de microfoon pas los als het licht uit is... :-)
 

 

Joost van Beurten - gitaar


Joost heeft zijn muzikale basis gelegd in Haarlem. Daar speelde hij o.a. samen met de toen nog onbekende Jeroen v.d. Boom. Zijn grote liefde voor hardrock ontstond door bands als Rage Against The Machine, Living Colour en gitaristen als Slash en Steve Vai. Na diverse optredens in het Patronaat met verschillende rockbands (Rockschool, Cauldron, Nerd Patrol) was het tijd om de vleugels uit te slaan. Met als uitvalsbasis Utrecht speelde Joost lange tijd in de coverband Sustained en bracht eigen werk uit met de band TOM. Zijn laatste muzikale avontuur met de 13-koppige neder-hiphop-funk-rockformatie HipHopKloon resulteerde in demo’s, optredens bij Giel Beelen en Gerard Ekdom en de cd ‘Je ziet ze vliegen’. Als gitarist van Maatvol kan Joost zijn grote liefde blijven vasthouden. Maar ook nieuwe wegen gaan bewandelen met nummers als ‘Vriendschap’, ‘Bloed Zweet en Tranen’ en alle meezingers die nog onderdeel worden van het snelgroeiende repertoire van Maatvol.
 
 

Roland Versteeg - bas en backing vocals


Roland is de vrolijke enthousiaste bassist die we af en toe moeten vastbinden zodat hij niet van het podium afstuitert. Een allround bassist die het leuk vindt om de verschillende muziekstijlen binnen het repertoire van Maatvol te spelen, van Rock tot Reggae. Daarbij probeert hij af en toe mee te zingen, niet verder vertellen als we zijn microfoon hebben dichtgedraaid hoor! Roland heeft als tiener de basgitaar opgepakt na het zien van Mark King en heeft in diverse school- en studentenbands gespeeld. Na jarenlang vooral andere hobby’s te hebben gedaan is hij de laatste paar jaar weer actief, bij zowel een bedrijfscoverband als een rock cover band. Tot slot wordt Roland ook nog wel eens ingehuurd als DJ, dus als je én een gave leuke band én DJ wilt hebben hoef je niet meer verder te zoeken!
 
 

Bob Vink - keyboard en backing vocals


Al vanaf jonge leeftijd is Bob gek van muziek en de band Queen, maar pas op latere leeftijd is hij begonnen met zelf muziek maken. Eerst op een simpel keyboardje maar al snel sloeg het muziekvirus toe en werden duurdere keyboards en synth's gekocht. Bob speelt ook gitaar maar toetsen heeft zijn voorkeur. Op dit moment speelt hij ook nog in de bluesband "Bluestone" en jammt hij af en toe met een aantal muziekvrienden en vriendinnen waaronder met zijn zoon die op de bas speelt.
Bob's motto is: "een dag geen muziek is een dag niet geleefd!"
 
 

Edon van der Gun - drums


Al sinds zijn vroege jeugd slaat Edon op alles wat los en vast zit. Vooral de pannenset van zijn moeder moest het ontgelden. Dit hield op toen hij van een tante zijn eerste drumstelletje kreeg. Pas in de studententijd is Edon serieus met drummen aan de slag gegaan. Een lange rij verschillende bandjes in verschillende stijlen volgden. In dit rijtje nemen hardrockband Landslide en bluesband Doubleback een speciale plaats in, omdat er met deze bands flink aan de weg getimmerd is. De afgelopen zeven jaar heeft Edon bij Under The Gun gespeeld.